Om Christines Verden

Velkommen til Christines Verden

– en blog om stort og småt fra livet som mor til vores dejlige datter Christine, som er autist. Autisme er et relativt usynligt handicap, som ikke mange kan se eller forstå i det daglige. Jeg håber derfor at kunne skabe lidt opmærksomhed omkring emnet med denne blog.

Min blog vil især handle om Christine, som navnet også antyder. Christines verden er i høj grad vores verden som familie, da vores dagligdag planlægges omkring Christines behov for ro, struktur og forudsigelighed. På bloggen vil jeg lufte mine tanker og give et indblik i vores liv på både godt og ondt. Jeg vil også give et tilbageblik på vores liv med Christine, og de oplevelser vi har haft, siden hun blev født. Vi har mange erfaringer fra hospitalsverdenen og i særdeleshed psykiatrien.

Vores familie består af:

  • Christines far, som til dagligt arbejder på fuldtid.
  • Christines mor, som jo er mig. Jeg går hjemme og har gjort det, siden Christine blev født. Det giver bedst mening for at få vores hverdag til at hænge sammen, da Christine har behov for korte dage i skole og skal hentes tidligt.
  • Christine (født i juni 2013). Hun har været så heldig at gå i en god specialbørnehave, som var i stand til at rumme hende og give hende struktur og overskuelighed. Nu går hun på en specialskole for børn med autisme.
  • Familien tæller også vores dejlige hund, som er evigt madglad og plaget af gigt. Men han er også en kilde til mange grin og gode gåture.

Jeg har mange emner, jeg gerne vil skrive om, kombineret med de små og store hverdagsoplevelser, jeg også vil berette om.

Du kan få besked om nye blogindlæg ved at tilmelde din mail her på bloggen, følge min facebookside eller instagram.

 

Christines Verden autisme blog mor